Bihulebetennelse

De siste to ukene har jeg liggi rett ut med bihulebetennelse, og dermed ikke orket å gjøre en dritt. Det har vært sterke smerter på høyresiden av pannen som har strukket seg bort til tinningen og videre nedover i nakken. Det har rett og slett føltes som om det har vært en lang orm av snør og gugge som har gått fra nesa, opp i skallen, bort til tinningen og ned i nakken. Her om dagen var det så intenst at synet på høyreøyet ble blury, og tanken på å drille hull i hodet for å lette på trykket, eller få tak i denne “ormen” med pinsett og dra den ut, har vært fristende. Jeg gjorde ikke det da… Derimot fikk jeg min første sykemelding noensinne; noe som ikke føles bra… men er man syk så er man syk…

Jeg har jo endelig fått kloa i en laptop (vlogg om det her), og i dag har formen vært god nok til å pusle på med noe “jobb” her jeg sitter under pledd i stresslessen. Hjemmesiden min har stått som “under construction” fra da jeg kjøpte domenet i 2009, og nå i dag fikk jeg omsider lappet sammen de siste stykkene så den ble halvveis presentabel. Dog enda viktigere ligger alt til rette for at det er enkelt å oppdatere innholdet på den.

Starte i det små og bygge seg oppover, og også utnytte hva man har for hånden til det ytterste før man evt. investerer i noe nytt osv, er temaer jeg har falt veldig for de siste årene. Som eksempel kan jeg tilstå at jeg OMSIDER nedgraderte domenet mitt fra maksimal serverplass (som koster en halv formue i året) til en basispakke på 25gb. SELVFØLGELIG trengte jeg all serverplass i hele verden, for jeg skulle jo erobre den med domenet mitt! … … under construction fra 2009…. …

Vel vel, nå er hjemmeside oppe, blogg etablert, og når formen tillater det setter jeg igang med vlogging igjen.

Jeg burde ha med et bilde, men istedenfor å legge ved en selfie av meg som er sjuk legger jeg ved et av mine favorittportretter av Ada.

Dette bildet minner meg om tiden som student ved Bilder Nordic School of Photography. Jeg hadde ikke råd til nytt kamera, så jeg fotograferte utrettelig med mitt Nikon D300 mens de fleste andre hadde sine Canon 5d mk II; også kjent som speilreflekskameraet som virkelig utfordret videokameraene. Mitt kamera hadde ikke video, men det hadde en sveiv man kunne sveive igang en motor som ga nok batterikraft til å aktivere “live view”. Jeg brukte aldri live view, men jeg var misunnelig på videofunskjonen de andre hadde. Når det er sagt, jeg utviklet mange flotte egenskaper ved å pushe grensene til kamera mitt til det ytterste gang på gang!

– Bjørnar