Vlog 19. januar

Nå eksporterer jeg vloggen (som kan ses her) for 19. januar. Jeg brukte Saaben som dolly og filmet solnedgangen med iPhone. Ikke så verst resultat, egentlig. Det var en lang og tung reise å få denne videoen ferdig! En ting er å sitte med laptop på fanget og spille bubbleshooter og høre på Rush. Noe helt annet er å holde fokuset tiden det tar å få ferdig en video, noe jeg har fått svi for i dag. Et lite steg tilbake hva formen angår… Det er foresten mye morsommere å fjerne alle boblene fra bubbleshooter med lavest mulig poengsum, enn det er å jakte høyest mulig score. Rekorden min der er 55 000 poeng, ish.

Jeg har lyst til å prøve en video i dag og, men ikke like omfattende (ikke at 19. januar vloggen var så fryktelig omfattende..). Jeg har en pakke fra gamezone jeg kan åpne on camera, og kanskje teste etter jentungen er i seng, får se hvordan formen er når den tid kommer. Egentlig skulle jeg på jobb i kveld, men med tanke på hvor tung i hodet jeg ble av en tur på butikken er vel neppe en travel fredagskveld i restauranten noe alternativ. Det føles dritt, for jeg er oppriktig glad i den jobben. Når det er sagt må jeg jo innrømme at jeg er oppriktig glad i være frisk og, så det er vel til det beste å være hjemme. Doktor sa seg jo også enig i det.

Avslutter med et bilde av solnedgangen i går, den var intet mindre enn magisk (som så ofte solnedgangene i Krødsherad er).  Fotografert med iPhone.