I dag spiste vi ute

Det er koselig å skrive blogg etter man har klippet litt vlogg (den kan sees her). Min MacBook Air bruker en halv evighet på å eksportere videofiler (fungerer som bare det i selve klippen), og det gir meg tid til å synse litt om løst og fast. Hvorfor klipper jeg vlogg på en Air? Hadde det ikke vært bedre med en sprekere maskin?

  1. Det er kjedelig å sitte alene på kontoret med den sprekere stasjonære
  2. Jeg er i det minste fysisk tilstede med familien mens jeg klipper
  3. Har ikke råd til en MacBook Pro

Når det er sagt kommer jeg før eller senere til å sprenge denne stakkars maskinen i filler. Den er virkelig ikke bygd for å takle disse arbeidsoppgavene, men den fighter på med en upåklagelig kampånd.

Jeg sliter litt med og bli vant til denne nye bloggetilværelsen og rutinene rundt det. Ingen bloggpost er fullkommen uten bilder, og i dag burde jeg i det minste knipset følgende:

  1. Den gigantiske isklompen som dekker bekkefossen vår
  2. Den nydelige solnedgangen, igjen.
  3. Kalvesteika jeg spiste på Krøderen Kro
  4. Desserten jeg spiste på Krøderen Kro
  5. Den andre runden med dessert jeg spiste på Krøderen Kro

Istedenfor tok jeg et bilde av denne koppen, som ikke var på vårt bord en gang…