ØLTEST av Ringnes Lite

Denne dagen begynte bra. Damen lagde lapper, sveler, lefser, kjært barn har mange navn. Ferske og rykende varme, smører som ble smurt utover smeltet, brunosten med, toppet med jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker. Selvfølgelig var det en kopp kaffe til og.

Når sant skal sies er jeg heller sliten etter de første dagene tilbake på jobb på Norefjell. Tre uker med sykdom etterlater skrotten ganske svak, men jeg kom meg igjennom de siste vaktene i januar og har nå et par dager å få igjen pusten og kreftene på.

Det var deilig å være tilbake på kjøkkenet igjen, også! Jeg stekte poteter (igjen) i nøytral olje sammen med hvitløk og noen oreganokvistekvaster. Stekte så sjampinjong i litt olje i en wokpanne for å frese ut mye av vesken i soppen, deretter kastet jeg de sammen med potetene. Skylte wokpannen raskt, freste opp rødløk og spekeskinke i smør, kastet oppi spinat, lot spinaten “krympe” litt, blandet alt sammen og serverte med parmesan og olivenolje. Helt klart på topp 3 av mine beste middager, og det gikk RASKT!

Fyrte opp i ovnen og. Det må med. Så klart… eh… MEN! Jeg hadde min første øltest, og det var gøy! Varmet opp med Ringnes Lite, en glutenfri øl. Resultatet kan sees her: